Salāti “Ananass” lieliski papildinās svētku galdu. Tos pagatavot nav sarežģīti, un nebūs nepieciešamas īpašas zināšanas. Salāti sanāks skaisti, ar netipiski pikantu garšu.
Sastāvdaļas:
- 600 g svaigu šampinjonu
 - 1 burciņa marinētu šampinjonu
 - 2 sīpoli
 - 400 g šķiņķis
 - 1 bundžiņa konservētu ananasu
 - 200 g majonēze
 - Loki
 - Sāls pēc gaumes
 - Augu eļļa
 
Pagatavošana:
- Svaigās sēnes sagriež nelielos gabaliņos. Apcep 12 minūtes uz vidējas uguns. Sāli pievieno pēc garšas.
 - Smalki sagriež sīpolu un apcep, kamēr tas kļūst zeltaini brūns.
 - Šķiņķi sagriež smalkos gabaliņos.
 - Ananasu sagriež gabaliņos.
 - Uz dziļa šķīvja kārto salāta sastāvdaļas: apcepti šampinjoni, cepti sīpoli, majonēze, šķiņķis, ananāsi, majonēze, šķiņķis, majonēze.
 - Marinētus šampinjonus pārgriež uz pusēm, un noklāj salātu augšējo kārtu. Pārkaisa ar sagrieztiem lokiem.
 - Salātus ieliek ledusskapī vismaz uz 2 stundām.
 

        
Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.
Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?